ВЕБ-ЯРМАРКА ПЕДАГОГІЧНИХ ІДЕЙ

2014-12-25

25.12.2014 р. о 14.00 методистом училища було відвідано веб – ярмарок педагогічних ідей, яку організував НМК ПТО у Кіровоградській області. Захід розпочали Стаценко Ольга Валентинівна – директор НМК ПТО у Кіровоградській області та Фірсова Тетяна Миколаївна - методист з питань координації діяльності методичних служб ПТНЗ, вивчення, узагальнення та розповсюдження передового педагогічного досвіду методист з питань координації діяльності методичних служб ПТНЗ, вивчення, узагальнення та розповсюдження передового педагогічного досвіду.

Під час веб – ярмарку ми ознайомилися з досвідом роботи шести навчальних закладів нашої області. Представники ПТНЗ поділилися досвідом роботи з впровадження педагогічних технологій, дидактичного забезпечення навчального процесу, використання ІТ- технологій та цікавими методичними прийомами роботи.

Щиро вдячні за чудову організацію інтернет - заходу. Дякуємо за ознайомлення з науковими пошуками колег та їхніми оригінальними поглядами. Запропоновані доповіді були цікавими й ґрунтовними. Щиро бажаємо подальшого процвітання таких заходів й усього найкращого її організаторам та учасникам!

Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi