Свято 1 вересня

2016-09-01

/Files/images/ава.jpg

Розпочинається новий навчальний рік, училище радо запрошує учнів, батьків та бажаючих відвідати свято 1 дзвоника.

Попереду на нас чекає дуже напружений, але цікавий 2016-2017 навчальний рік. За навчальні лави сідають першокурсники, з якими ми пов’язуємо великі сподівання. Для них цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий, але, водночас, нелегкий час до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Усім, хто починає навчання у нашому навчальному закладі бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами, зустріти добрих і надійних друзів.

Найщиріші привітання - викладачам, які завжди щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з учнями на все життя.

Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Ми упевнені, що зерна науки зростуть у юних душах урожаєм мудрості та натхнення.

Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен день і кожен крок. Будьте здорові, досягайте високих результатів у навчанні, а також будьте активними у громадському житті.

Адміністрація ПТУ №17

Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi