• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнський Олімпійський тиждень

Всеукраїнський Олімпійський тиждень

2016-09-12

/Files/images/xuZVd8Nhl3U.jpg

Згідно з річним планом училища на 2016-2017 н. р. та наказу училища №132 від 09.09.2016 р. в період з 12.09.16 р. по 16.09.16 р. був проведений тиждень фізичної культури і спорту.

Провела тиждень викладач фізичної культури – Котова І.А. У рамках тижня було заплановано ряд заходів, метою яких стало: формування в учнів інтересу фізичної культури та спорту, пропаганда здорового способу життя, а також залучення педагогічних працівників та учнів до участі у загально-училищних заходах. В ході тижня викладачем було організовано та проведено:

- Урочисту лінійку присвячену відкриттю тижня фізичної культури та спорту;

- проведено відкритий урок;/Files/images/lSLy0sOX1IY.jpg

- у бібліотеці пройшла виставка книг відповідної тематики;

- Товариську зустріч із футболу між командами І та командою ІІІ курсу;/Files/images/Shg98cYyRmI.jpg

- «Козацькі розваги» приурочені Дню фізичної культури і спорту;

- лінійку з підведення підсумків тижня;

Тиждень розпочався з лінійки, на якій було повідомлено про план проведення вищезазначеного тижня, по групам була проведена година інформування. У вівторок 13.09.2016 р., викладач фізичної культури - Котова І.А. провела відкритий урок фізичної культури, з використанням різних конкурсів та естафет у вигляді змагання двох команд групи першого курсу БТ-16./Files/images/wSvPj_Z7Ctk.jpg

В середу, у бібліотеці пройшла виставка книг відповідно до тематики тижня, Вікторія Володимирівна провела невеличкий дайджест з літературного забезпечення бібліотеки за інтересами учнів.

/Files/images/qMxAKnh571Y.jpg

Товариська зустріч із футболу між командами І курсу та команди ІІІ курсу завершилася перемогою І курсу.

В п’ятницю пройшов загально училищний захід «Козацькі розваги», на якому групи організувалися як окремі команди: учні підготували стіннівки на козацьку тематику, виголошували девізи, сервірували стіл на український манер, пригощали суддів традиційною стравою козаків - кулішем та змагалися з різних видів спорту за перемогу своєї команди./Files/images/MZHY8mi7oeU.jpg

/Files/images/vHwWG5yRR1U.jpg

Творча робота викликала в учнів зацікавлення та сприяла згуртованості учнівського колективу. Під час закриття тижня, 19.09.2016 р. було нагороджено переможців та найактивніших учасників свята грамотами та солодкими подарунками.

/Files/images/2pdOdVHIOM4.jpg


Кiлькiсть переглядiв: 437

Коментарi